home design 800Χ400

Επίδαυρος: Πράσινο φως για την κατασκευή καινοτόμου resort 156 κλινών

Το πολυτελές υπόσκαφο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα αναπτυχθεί σε έκταση 20.929 τ.μ. στο Γιαλάσι του Δήμου Επιδαύρου.

Η Επίδαυρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο, μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Η επένδυση αφορά την ανέγερση του Amphitheatro Resort, ενός πολυτελούς καταλύματος με 25 διαμερίσματα και συνολική δυναμικότητα 156 κλινών, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Το ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί στο Γιαλάσι Επιδαύρου, σε μια έκταση 20.929,26 τ.μ. εκτός σχεδίου πόλεως. Η επένδυση περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός σύγχρονου συγκροτήματος με ιδιωτικές βεράντες, πισίνες, γυμναστήριο και εστιατόριο, σχεδιασμένο για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης στους επισκέπτες.

Η αρχιτεκτονική του έργου ακολουθεί μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, με υπόσκαφα κτίρια και πέργκολες που εναρμονίζονται με το φυσικό τοπίο. Συνολικά, το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα καλύψει έκταση 4.121,35 τ.μ., με κατασκευαστικό όγκο 3.766,99 τ.μ..

Στο 314 Αrchitecture Studio, ο Παύλος Χατζηαγγελίδης, δημιουργεί ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά projects που γίνονται viral και κλέβουν τις εντυπώσεις, διεκδικώντας διεθνή βραβεία.

Το νέο του αρχιτεκτονικό εγχείρημα, ο σχεδιασμός ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Επίδαυρο, περιλαμβάνει όλα όσα πρεσβεύει ο κος.Χατζηαγγελίδης. Διαθέτει φαντασία, καμπυλότητα και φουτουριστική οπτική, πάντα, σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version