home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οριακά πρώτος ο Ανδρουλάκης στην Αργολίδα

Μάχη στήθος με στήθος με τον Δούκα στο Νομό – Ανατροπή για τον Ανδρουλάκη σε σχέση με τον πρώτο γύρο, κατακτώντας την πλειοψηφία στους τέσσερις Δήμους της Αργολίδας.
Νίκος Ανδρουλάκης Άργος

Σε μία εξαιρετικά αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση τοπικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατάφερε να καταγράψει νίκη στην Αργολίδα, ξεπερνώντας τον αντίπαλό του, Χάρη Δούκα, στην β’ Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, ο Ανδρουλάκης έλαβε 1.159 ψήφους, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 50,40%, ενώ ο Δούκας συγκέντρωσε 1.128 ψήφους και ποσοστό 49,04%. Το υπόλοιπο 0,56% των ψήφων ήταν άκυρες ή λευκές. Συνολικά ψήφισαν 2.300 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο Χάρης Δούκας είχε επικρατήσει στην Αργολίδα με 994 ψήφους έναντι 818 του Ανδρουλάκη. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την ανατροπή στον δεύτερο, κερδίζοντας και στους τέσσερις Δήμους του Νομού.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, με την επικράτησή του και σε αυτές τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έδειξε τη δυναμική του, ισχυροποίησε τη θέση του και έστειλε σαφές μήνυμα για τη μελλοντική πορεία του κόμματος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis