home design 800Χ400

Ο Κώστας Αρζόγλου και το απωθημένο της Επιδαύρου

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μιλά για το παράπονό του να μην έχει παίξει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, ενώ αποκαλύπτει πώς τον επηρέασε η τηλεοπτική εικόνα που του αποδόθηκε.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό MyTV, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το μεγαλύτερο επαγγελματικό του “απωθημένο“: την απουσία του από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, παρότι έχει διαπρέψει στην ερμηνεία αρχαίου δράματος διεθνώς. Ο ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε σημαντικές παραγωγές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στη Ρουμανία, την Τουρκία και την Αλβανία, εξομολογήθηκε ότι παρότι έχει βρεθεί ως θεατής στην Επίδαυρο, δεν έχει λάβει ποτέ πρόσκληση για να παίξει στη σκηνή της.

«Μου έχει κοστίσει λιγάκι το ότι, ενώ έχω παίξει αρχαίο δράμα επί τέσσερα χρόνια, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο. Ως θεατής έχω πάει μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος δεν έχει επιδιώξει να κάνει το βήμα αυτό, αναμένοντας να του γίνει πρόταση: «Θέλω να με ζητούν οι άλλοι, δεν ζητάω εγώ», πρόσθεσε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποδεχτεί μια τέτοια ευκαιρία, εφόσον έρθει.

Παράλληλα, ο Αρζόγλου αναφέρθηκε στην ταμπέλα του “τηλεοπτικού ηθοποιού”, η οποία για πολλά χρόνια του έκλεινε πόρτες στο θέατρο. «Με θεωρούσαν λίγο τηλεοπτικό, πράγμα που ήταν μέγα λάθος. Έχω παίξει σε πολλές σειρές, όπως τα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”, αλλά πάντα το θέατρο ήταν η πρώτη μου αγάπη».

Τέλος, μιλώντας για την καριέρα του, ο Αρζόγλου αποκάλυψε ένα ακόμη παράπονο: «Με θεωρούν σοφό, διανοούμενο, αλλά δεν βλέπουν το χιούμορ που υπάρχει πίσω από αυτό. Όλα τα θεωρώ μια τεράστια φάρσα και αυτή τη γωνίτσα του εαυτού μου δεν την έχουν πάρει χαμπάρι οι εκάστοτε σκηνοθέτες».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version