home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Νέα Κίος: Θλίψη και οργή για τον άδικο χαμό της Νάντιας Κυριάκου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από φορείς – Πότε θα γίνει η κηδεία της – Ποιους βάζει στο κάδρο η Αστυνομία για το τραγικό τροχαίο.
Τροχαίο Παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου Νάντια Κυριάκου

Θλίψη αλλά και οργή επικρατούν στη Νέα Κίο και σε ολόκληρη την Αργολίδα μετά την τραγική απώλεια της Νάντιας Κυριάκου-Καλογεροπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα. Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, στην παραλιακή οδό Νέας Κίου – Ναυπλίου, όταν τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, οδηγώντας στον ακαριαίο θάνατο της άτυχης μητέρας.

Η Νάντια Κυριάκου, μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 7 και 9 ετών, ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και είχε υπηρετήσει ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου Νέας Κίου. Η τραγική είδηση έχει σκορπίσει θλίψη σε φίλους, γείτονες και συνεργάτες της, οι οποίοι την περιγράφουν ως μια δραστήρια και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 11:30 π.μ., στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο, όπου η οικογένειά της και η τοπική κοινότητα θα της αποδώσουν τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Κίου εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια της αγαπητής τους συναδέλφου και φίλης: «Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσουμε τη βαθιά θλίψη όλης της κοινότητας. Ο πόνος για τα παιδιά της και τους οικείους της είναι αβάσταχτος. Περιμένουμε δικαιοσύνη για τις ευθύνες που οδήγησαν στην τραγωδία αυτή.»

Ανάλογη συγκίνηση εκφράστηκε και από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας, που σε ανακοίνωσή του τόνισε: «Μόνο η σιωπή μας ταιριάζει στην περίσταση. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφου μας».

Τι λέει η Αστυνομία για το τραγιό συμβάν

Η Αστυνομία διεξάγει προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δύο νεαροί 25 και 21 ετών εμπλέκονται στη σύγκρουση, με τα υπόλοιπα τρία άτομα να νοσηλεύονται με τραύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Χθες (11.10.2024) το μεσημέρι, στο 1ο χιλιόμετρο της ε.ο. Νέας Κίου – Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, στο οποίο επέβαιναν 2 ημεδαποί, ηλικίας 25 και 21 ετών, αντίστοιχα, συγκρούστηκε με 2 Ι.Χ. επιβατηγά οχήματα, που οδηγούσαν 38χρονη ημεδαπή και 27χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 38χρονης ημεδαπής και ο τραυματισμός 3 ημεδαπών, ηλικίας 25, 21 και 27 ετών, αντίστοιχα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis