banner home design 800x400

Νέα Κίος: Τραγικό τέλος για 40χρονη από το τροχαίο στην Παραλιακή

Η νεαρή μητέρα από τη Νέα Κίο βρήκε άδοξο θάνατο μετά από μετωπική σύγκρουση – Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα που της κόστισε τη ζωή.

Μία νέα γυναίκα 40 ετών από τη Νέα Κίο Αργολίδας έχασε άδοξα τη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που έκανε προσπέραση στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου.

Η Ν.Κ. που ήταν μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, Ρομά έκαναν κόντρες μεταξύ τους όταν ένας εξ’ αυτών επιχείρησε να κάνει προσπέραση και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

Το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00, στο ύψος του Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων της AVIN, εκτός από το θάνατο της κοπέλας, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που η μηχανή του ενός οχήματος εκσφενδονίστηκε στο δρόμο, φθάνοντας μέχρι το βενζινάδικο.

Στο σημείο του δυστυχήματος επιχείρησε και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό επιβατών από τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του τροχαίου, προσπαθώντας να διαλευκάνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σφοδρή σύγκρουση.

Εντελώς συμπτωματικά, ο Αναγνώστης Πελοποννήσου, με σημερινό πρωτοσέλιδό του προειδοποιούσε για την αυξανόμενη παραβατικότητα ομάδας Ρομά στο Άργος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version