Ναύπλιο: Στον ανακριτή ο 13χρονος που πήγε να ρίξει συμμαθητή του από το μπαλκόνι

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια Ναυπλίου, βρέθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο 13χρονος μαθητής
Δικαστήρια Ναυπλίου

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια Ναυπλίου, βρέθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο 13χρονος μαθητής ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να ρίξει τον συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο, στο Γυμνάσιο Κρανιδίου.

Το επεισόδιο, στο οποίο εμπλέκονται τρεις 13χρονοι μαθητές, συνέβη την ώρα του μαθήματος στον πρώτο όροφο του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σε έναν από τους συμμαθητές του, τον χτύπησε και στη συνέχεια αποπειράθηκε να τον πετάξει από το μπαλκόνι. Ευτυχώς, ένας άλλος 13χρονος συμμαθητής τους επενέβη και τον σταμάτησε, αποτρέποντας τα χειρότερα. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οδήγησε το θύμα πίσω στην τάξη, όπου τον χτύπησε ξανά στην πόρτα.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ναυπλίου, όπου αναμένεται να αποφασιστεί η συνέχεια της υπόθεσης.

Σχόλια

dei 03 2025 myhome gascontrol 300x250
banner ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ 300x250
newsletter banner anagnostis