banner home design 800x400

home design 1170Χ320

Καλάβρυτα: Βρετανός βρήκε αιφνίδιο θάνατο στο Φαράγγι του Βουραϊκού

Η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ σε άμεση κινητοποίηση για την ανεύρεση και διάσωση της ομάδας Βρετανών πεζοπόρων.
Επιχείρηση διάσωσης της ΕΜΑΚ

Το πρωί της Παρασκευής σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για μια ομάδα Βρετανών πεζοπόρων, οι οποίοι βρίσκονταν στο φαράγγι του Βουραϊκού στα Καλάβρυτα. Πρόκειται για μια ομάδα φωτογράφων που είχαν φτάσει στην περιοχή για να απαθανατίσουν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, ένας από τους φωτογράφους, 67 ετών, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, με την ομάδα να καλεί σε βοήθεια μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 στις 8:28 π.μ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από την περιοχή των Καλαβρύτων, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες εντόπισαν τους πεζοπόρους και τον 67χρονο σε δύσβατο σημείο της περιοχής Μέγα Σπήλαιο. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, ο 67χρονος φωτογράφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του Βρετανού φωτογράφου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Το τραγικό συμβάν έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία και την κοινότητα των πεζοπόρων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis