banner home design 800x400

Αργολίδα: Η αλήθεια για το φέρετρο που αναστάτωσε το Κουρτάκι

Πολίτης ανακάλυψε επιμελώς σκεπασμένο φέρετρο σε χωράφι και ειδοποίησε την αστυνομία – Πώς βρέθηκε εκεί.

Αναστάτωση προκλήθηκε εχθές το βράδυ στο Κουρτάκι Αργολίδας, όταν διερχόμενος πολίτης, κινούμενος με το όχημά του, εντόπισε σε παρακείμενο χωράφι ένα φέρετρο, επιμελώς σκεπασμένο με ξερά κλαδιά, γεγονός που τον οδήγησε άμεσα στο να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η άμεση δράση κατέφθασε γρήγορα στο σημείο, με δυνάμεις από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους να αναλαμβάνουν την έρευνα. Πολύ σύντομα οι έμπειροι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι το φέρετρο ήταν άδειο.

Το φέρετρο ήταν αυτό που είχαν χρησιμοποιήσει οι αγρότες της περιοχής κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων το 2022 και όχι μόνο, ως συμβολική πράξη διαμαρτυρίας.

Πώς όμως βρέθηκε εκεί; Σε αυτό το σημείο είχε πει ο πρόεδρος του χωριού να εναποθέτει εκεί τα κλαδέματα που έχει ο καθένας για να μην τα βγάζουν στους δρόμους. Όταν μαζεύονται αρκετά έρχεται το αυτοκίνητο του Δήμου Άργους – Μυκηνών και τα παίρνει. Εκεί αποφάσισαν από τον αγροτικό συνεταιρισμό να πετάξουν και το φέρετρο που είχαν στην αποθήκη. Έμεινε εκεί περίπου 10 μέρες ημέρες μέχρι που το είδε ο διερχόμενος οδηγός και ειδοποίησε την αστυνομία, μη αντιλαμβανόμενος περί τίνος πρόκειται.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση προς στιγμήν, αλλά χάρη στην άμεση παρέμβαση των αρχών, δόθηκε τέλος στην παρεξήγηση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version