banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Με νέα αυτοκίνητα εξοπλίστηκε η ΔΕΥΑΡΜ

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Με νέα αυτοκίνητα εξοπλίστηκε η ΔΕΥΑΡΜ
Νέα οχήματα ΔΕΥΑΡΜ

Στην παραλαβή δύο νέων οχημάτων προχώρησε σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα συντήρησης των τριών παλαιών οχημάτων που την περασμένη πενταετία (2019 – 2023) κόστισαν συνολικά 250χιλ. ευρώ περίπου μόνο για σέρβις.

Τα παλαιά οχήματα που θα αποσυρθούν σταδιακά πέραν των ασύμφορων βλαβών είχαν διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, ήταν βενζινοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας και δεν εξυπηρετούσαν πλέον τις ανάγκες της επιχείρησης.

Νέα οχήματα ΔΕΥΑΡΜ

Η αγορά των δύο νέων πετρελαιοκίνητων οχημάτων συνολικού κόστους 53χιλ. ευρώ συν ΦΠΑ είναι νέας τεχνολογίας Euro 6 και Euro 6 plus που μειώνουν σημαντικά και το κόστος καυσίμων αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα εξασφαλίζουν όμως και την πιο άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής
κοινωνίας.

Νέα οχήματα ΔΕΥΑΡΜ

Να σημειωθεί ότι στα δύο νέα οχήματα θα τοποθετεί σύστημα καταγραφής κίνησης (vehicle tracking system) που επιτρέπουν τον καλύτερο έλεγχο, την διαχείριση και την βελτιοποίηση των δρομολογίων.

Νέα οχήματα ΔΕΥΑΡΜ

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, τόνισε την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της ΔΕΥΑΑΡΜ και του Προέδρου Χάρη Σελλή για να μειωθούν τα έξοδα της επιχείρησης, επιδιώκοντας παράλληλα ποιοτικότερες και ταχύτερες υπηρεσίες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis