banner home design 800x400

Με 5 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει πέντε καίρια ζητήματα που αφορούν τις υποδομές και την παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.

Στις 8 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Άργους-Μυκηνών δια ζώσης. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει πέντε καίρια ζητήματα που αφορούν τις υποδομές και την παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.

Θέματα της συνεδρίασης

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Έγκριση Εντάλματος Προπληρωμής για το κόστος δαπάνης ΚΤΕΟ οχημάτων Συζητείται η έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για τον έλεγχο ΚΤΕΟ δύο οχημάτων του Δήμου (ΚΗΗ 8778 και ΚΗΟ 9793), συνολικού ποσού 150,00 €.
  2. Παραλαβή του έργου «Τεχνικά Έργα Αχλαδοκάμπου» Εγκρίνεται το πρωτόκολλο παραλαβής για τα τεχνικά έργα που ολοκληρώθηκαν στον Αχλαδόκαμπο.
  3. Καθορισμός Διδάκτρων για το Δημοτικό Ωδείο Καθορίζονται τα δίδακτρα και οι εκπτώσεις για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2024-2025 στο Δημοτικό Ωδείο Άργους-Μυκηνών.
  4. Εξειδίκευση πίστωσης για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου Συζητείται η εξειδίκευση της πίστωσης για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
  5. Εξειδίκευση πίστωσης για τη συμμετοχή στο «11ο Περπάτημα για τη Ζωή» Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών θα συμμετάσχει στο 11ο περπάτημα κατά του καρκίνου του μαστού, υποστηρίζοντας την εκδήλωση που προωθεί την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και θεραπεία της νόσου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version