banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ερμιονίδα: Νέα στέγη για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στέγαση της Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας «Βοήθεια Στο Σπίτι» στο Κοινοτικό Κατάστημα Φούρνων
Στέγαση της Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας «Βοήθεια Στο Σπίτι» στο Κοινοτικό Κατάστημα Φούρνων

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοίνωσε την εγκατάσταση της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» στον 2ο όροφο του Κοινοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων.

Ειδικότερα, στον χώρο πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις, όπως ελαιοχρωματισμός του εσωτερικού χώρου, συντήρηση και επισκευή σε ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλαγή κλειδαριών, τοποθέτηση πληροφοριακής πινακίδας, απεντόμωση κα.

Επιπροσθέτως, ο χώρος εξοπλίστηκε με καινούργια γραφεία και καρέκλες, καθώς και εξοπλισμό γραφείου (ηλεκτρονικό υπολογιστή, εκτυπωτή, τηλέφωνο, wi-fi).

Η Υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα που παρέχει δωρεάν και καίριας σημασίας υποστήριξη και φροντίδα  σε ηλικιωμένους δημότες μας, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και των προσώπων που έχουν την ευθύνη της φροντίδας  τους.

Απευθύνεται σε άτομα που χρήζουν κατ’ οίκον βοήθειας, μένουν στον Δήμο μας και πληρούν τα κριτήρια ένταξης.

Μέσα από την αναβαθμισμένη στέγαση στο Κοινοτικό Κατάστημα Φούρνων, οι εργαζόμενές μας θα μπορούν να εξυπηρετούν πιο αποτελεσματικά τους πολίτες μας.

Η Δημοτική Αρχή δηλώνει πως στηρίζει τους Δημότες που το έχουν ανάγκη, μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και η εγκατάσταση της Υπηρεσίας στο Κοινοτικό Κατάστημα Φούρνων ενισχύει την αποστολή μας για συνεχή βελτίωση των Υπηρεσιών μας, με γνώμονα την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή.

Ενώ συμβάλλει επίσης, στην αποκέντρωση, όπου είναι δυνατόν,  των Υπηρεσιών του Δήμου μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη και την ανάπτυξη των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis