banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αγιασμός στο Καλλιτεχνικό Λύκειο Αργολίδας και διαμαρτυρίες για τη διάσπαση του σχολείου

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο λειτουργεί πλέον στην Προσύμνη, ενώ το Λύκειο στο Κουτσοπόδι
Θρανία τάξη σχολεία σχολείο

Το πρωί της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου, τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Καλλιτεχνικό Λύκειο Αργολίδας, το οποίο στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του Κουτσοποδίου.

Την τελετή πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος επισήμων, όπως ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Βασίλειος Πολύδωρας. Παρόντες ήταν επίσης αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

Σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας, οι οποίοι εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση να διαχωριστεί το σχολείο σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Συγκεκριμένα, το Γυμνάσιο λειτουργεί πλέον στην Προσύμνη, ενώ το Λύκειο στο Κουτσοπόδι. Αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχίες στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς ο διαχωρισμός των τάξεων σε διαφορετικές περιοχές θεωρείται από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς προβληματικός και δυσλειτουργικός.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Κική Λιουλιουκου

    Δεν υπάρχει Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και Καλλιτεχνικό Λύκειο. Είναι ένα σχολείο. Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις. Στο Κουτσοπόδι δεν είναι μόνο η α’ λυκείου είναι και η γ’ γυμνασίου. Έπρεπε να το γνωρίζετε αυτό πριν γράψετε οτιδήποτε που αφορά το συγκεκριμένο σχολείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis