banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

13 νέοι Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στη Βόρεια Κυνουρία

Φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος φορτιστής φορτιστές

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχώρησε σε επαναδιακήρυξη για την ανάθεση της υπηρεσίας εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ενισχύοντας την υποδομή για τη βιώσιμη κινητικότητα στην περιοχή. Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει στις 21 Οκτωβρίου, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα έργο που συμβάλλει στην ενεργειακή μετάβαση.

Η σύμβαση χρηματοδοτείται κατά 70% από το πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τίτλο “Φορτίζω Παντού”, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του εκτιμώμενου κόστους επένδυσης. Το υπόλοιπο 30% θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του δήμου, διασφαλίζοντας την ολοκλήρωση του έργου.

Το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση 13 σταθμών φόρτισης για ηλεκτροκίνητα επιβατικά οχήματα εντός των ορίων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με συνολικά 25 θέσεις φόρτισης σε επιλεγμένα σημεία που ανήκουν στο δήμο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποσκοπεί στη διευκόλυνση της μετάβασης προς τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενισχύοντας την προσβασιμότητα των κατοίκων και επισκεπτών σε πράσινες μορφές ενέργειας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis