banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

ΠΑΣΟΚ: Ο Ψυχογυιός στηρίζει Ανδρουλάκη

«Το ΠΑΣΟΚ μετά την επόμενη Κυριακή θα βγει πιο ενωμένο και πιο δυνατό»

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Παναγιώτης Ψυχογυιός

Με τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου να πλησιάζει στον δεύτερο γύρο, το ΠΑΣΟΚ κινείται προς μια καθοριστική στιγμή στην πορεία του. Η συμμετοχή των 300.000 μελών και φίλων του Κινήματος δίνει μια ισχυρή ώθηση για το μέλλον, με το βλέμμα στραμμένο στη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Η χθεσινή διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και οδήγησε σε μια νέα περίοδο εσωτερικής σύμπνοιας και ενότητας.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ψυχογυιό, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, η προεκλογική περίοδος ήταν υποδειγματική και το ΠΑ.ΣΟ.Κ προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο με αισιοδοξία. “Όλοι οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και την επόμενη μέρα όλοι θα πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο”, τονίζει. Η ανάγκη για ενότητα είναι το κεντρικό μήνυμα που στέλνει το Κίνημα προς τα μέλη και τους φίλους του, καλώντας τους να συμμετάσχουν ξανά στην εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως της επιλογής τους στον πρώτο γύρο.

Στο προσωπικό του μήνυμα, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός εκφράζει την υποστήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο. Αναγνωρίζει τα λάθη του παρελθόντος, αλλά ταυτόχρονα βλέπει τη διάθεση για βελτίωση και διόρθωση. “Επιστρέψαμε και τα καλύτερα είναι μπροστά μας”, καταλήγει, εκφράζοντας την πίστη του ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα βγει πιο δυνατό από αυτή τη διαδικασία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis