banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Νέα πλατφόρμα δήλωσης βλαβών από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. αναβαθμίζει τις ψηφιακές υπηρεσίες

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

nero

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών και στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησής τους. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, εγκαινιάζει μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα δήλωσης βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης.

Με την προσθήκη αυτής της καινοτόμου υπηρεσίας στην ιστοσελίδα της, κάθε καταναλωτής μπορεί εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά να δηλώνει οποιαδήποτε βλάβη παρουσιάζεται στο δίκτυο ύδρευσης, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στη μείωση του χρόνου ενημέρωσης και στη γρήγορη ανταπόκριση των τεχνικών συνεργείων της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., ώστε να επιλύονται οι βλάβες το ταχύτερο δυνατό.

Η πλατφόρμα είναι εύχρηστη και διαθέσιμη τόσο από την καρτέλα «Αρχική Σελίδα» όσο και από την καρτέλα «Επικοινωνία» του ιστότοπου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., διευκολύνοντας έτσι την άμεση επικοινωνία με τους καταναλωτές. Κάθε δήλωση βλάβης θα αξιολογείται προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές θα λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis