banner home design 800x400

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου αποχαιρετά τον Παναγιώτη Μαρλαγκούτσο

Ο Παναγιώτης ήταν γνωστός για την ευγένεια και το ήθος του, και η απώλειά του άφησε ένα μεγάλο κενό στις καρδιές όλων όσων τον γνώριζαν.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία  Πελοποννήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα, Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024, με αφορμή την αδόκητη απώλεια του Παναγιώτη Μαρλαγκούτσου, αδελφό της Βάνας Μαρλαγκούτσου, ταμία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας, σύνεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ και ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας μας.

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία  Πελοποννήσου, “κεραυνός εν αιθρία το άκουσμα αυτό, σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλους μας, καθώς ένα μέλος της οικογένειάς μας έφυγε από κοντά μας. Γνωρίζουμε πως τα λόγια δεν μπορούν απαλύνουν  τον πόνο και να βοηθήσουν. Ο Παναγιώτης ήταν, είναι και θα είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου και ο λόγος που πάντα θα προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας.

Αποφασίζεται ομόφωνα:

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου κ. Καραλής Νίκος και όποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. επιθυμεί, να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να αναγνωστεί  το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία και να ανακοινωθεί στα ΜΜΕ.

Καλό ταξίδι, Παναγιώτη”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version