banner home design 800x400

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας αντιμέτωποι στον Β΄ γύρο

Οριακή ήταν και η νίκη του Χάρη Δούκα στη δεύτερη θέση – Οι δηλώσεις Ανδρουλάκη, Δούκα και Γερουλάνου

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ έφεραν τα αποτελέσματα, καθώς στο 99,46% των ψηφισάντων συγκέντρωσε το 29,71%

Οριακή ήταν και η νίκη του Χάρη Δούκα στη δεύτερη θέση, καθώς με 21,38% πέρασε στον Β’ γύρο, έναντι του Παύλου Γερουλάνου που συγκεντρώνει το 21,15% και τη μεταξύ τους διαφορά να κρίνεται κάτω από χίλιους ψήφους.

Με βάση τα έως τώρα αποτελέσματα, ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου συγκεντρώνουν πάνω από το 39% των ψήφων και συνεπώς γίνονται «ρυθμιστές» της επόμενης Κυριακής.

Ανδρουλάκης: Έχουμε 7 μέρες για να γίνει η παράταξη ακόμη πιο ισχυρή

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά και το προβάδισμα που έχει πάρει στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ προέβη ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα θα βγει πιο ενισχυμένο και δυνατό.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παραταξη, ευχαριστουμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους μας έδωσαν δύναμη, και τους συνυποψηφίους μου για την μάχη που έδωσαν με ήθος και πολιτισμό. Επτά μέρες απομένουν μέχρι την επόμενη εκλογή από όπου το ΠΑΣΟΚ θα βγεί ακόμα πιο ενισχυμένο και δυνατό», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Χάρης Δούκας: Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό – Το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας

«Είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ και είναι μια μεγάλη μέρα για τη δημοκρατική παράταξη», τόνισε στην πρώτη του δήλωση, ο Χάρης Δούκας, ευχαριστώντας τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους συνοποψήφιούς του «που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουν τη δημοκρατική παράταξη».

«Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας», επισήμανε στον …δρόμο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Γερουλάνος: Οι πολίτες δεν χρειάζεται να κατευθυνθούν στον β΄γύρο

«Τα μέλη και οι φίλοι σήμερα μίλησαν και η απόφαση τους είναι απολύτως σεβαστη. Να συγχαρώ τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Δούκα που περνούν στον β΄γύρο. Ευχαριστώ και τους υποψηφιούς μου που ανέβασαν το ΠΑΣΟΚ αλλά και τους 300.000 φίλους που μας ψήφισαν. Ευχαριστώ και όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μας. Αύριο ξεκινά μια άλλη μέρα και εδω είμαστε για να συνεχίσουμε το αγώνα. Δε νομίζω ότι οι πολίτες θα κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Δεν νομίζω ότι περιμένουν από μένα να τους πω ποιος θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.

Τα αποτελέσματα στο 99,46%

Συγκεκριμένα, στο 99,46% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ είναι τα εξής:

  1. Νίκος Ανδρουλάκης: 29,71%
  2. Χάρης Δούκας: 21,38%.
  3. Παύλος Γερουλάνος: 21,15%
  4. Άννα Διαμαντοπούλου: 19,55%
  5. Μιχάλης Κατρίνης: 5,90%
  6. Νάντια Γιαννακοπούλου: 2,30%

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε κάθε προσδοκία φθάνοντας τις 302.000

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version