banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αστυνομική έρευνα για τη φρικτή θανάτωση των δύο σκυλιών στη Δαλαμανάρα

Τα σκυλιά αναμένεται να εξεταστούν από κτηνίατρο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τους έχει συμβεί.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Καμένα σκυλιά Δαλαμανάρα

Την επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε η μυστηριώδης υπόθεση με τα δύο σκυλιά που βρέθηκαν νεκρά σε χωράφι στη Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών το μεσημέρι της Κυριακής 6 Οκτωβρίου.

Τις φρικτές εικόνες αντίκρισε ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, καθώς περνούσε από τις μανταρινιές. Τα δύο σκυλιά που φαίνονταν καμένα, ένα μικρόσωμο και ένα μεγαλύτερου μεγέθους, βρίσκονταν ανάμεσα από τα δεντράκια και σε διαφορετικές αράδες.

Καμένος σκύλος στη Δαλαμανάρα
Καμένος σκύλος στη Δαλαμανάρα

Ανέλαβε η Αστυνομία

Τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας αστυνομικοί έφθασαν στο χωράφι για να καταγράψουν το σοκαριστικό συμβάν. Τα σκυλιά αναμένεται να εξεταστούν από κτηνίατρο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τους έχει συμβεί.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Να σημειωθεί πως με το νέο νόμο η θανάτωση ζώων θεωρείται κακουργηματική πράξη.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για το φρικιαστικό συμβάν

Άγνωστοι πιθανολογείται ότι την προηγούμενη μέρα μετάφεραν τα αδέσποτα στο χωράφι του συγκεκριμένου αγρότη και αφού σκότωσαν τα σκυλιά, στη συνέχεια τα έκαψαν.

Τα δύο σκυλιά βρέθηκαν στο έδαφος σε άθλια κατάσταση.

Αναμένεται να ερευνηθεί με ποιον τρόπο τα σκυλιά θανατώθηκαν, τι προηγήθηκε αλλά και τι επακολούθησε μετά τη θανάτωσή τους.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν οι νεκροί σκύλοι.

Photos: anagnostis

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis