banner home design 800x400

Σάλπισμα από κρουαζιερόπλοια στο Ναύπλιο

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity και το μικρότερο Europa 2 αρόδο στο λιμάνι της πόλης

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity, με σημαία Μάλτας, επέλεξε για άλλη μια φορά το Ναύπλιο ως έναν από τους κορυφαίους σταθμούς του για το 2024. Σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου βρίσκεται αρόδο στο λιμάνι της πόλης μαζί με το μικρότερο σε μέγεθος Europa 2.

Με δρομολόγια από τον Πειραιά, το πλοίο της κατηγορίας Millennium θα ταξιδέψει σε Ελληνικούς προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Μύκονος και η Σαντορίνη, καθώς και σε διεθνείς σταθμούς όπως η Κωνσταντινούπολη, το Κουσάντασι της Τουρκίας και η Λεμεσός της Κύπρου. Τα ταξίδια του θα διαρκούν από 7 έως 11 νύχτες, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες.

Η Celebrity Cruises, η εταιρεία που διαχειρίζεται το Celebrity Infinity και είναι θυγατρική του Royal Caribbean Group, έχει τιμηθεί με την κορυφαία διάκριση των τεσσάρων αστεριών από τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της.

Φώτο: Dimitris Bekas

Το Celebrity Infinity υπόσχεται στους επιβάτες μια ανεπανάληπτη εμπειρία, χάρη στις πολυτελείς ανέσεις που διαθέτει. Μετά την ανακαίνισή του το 2020, οι ευρύχωρες Sunset Suites, οι οποίες βρίσκονται στο πίσω μέρος του πλοίου, προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στο ηλιοβασίλεμα. Οι επιβάτες που διαμένουν σε αυτές έχουν πρόσβαση στο ανακαινισμένο The Retreat Lounge, το οποίο προσφέρει gourmet snacks, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική.

Και το EUROPA 2 στο Ναύπλιο

Το κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 με σημαία Μάλτας βρίσκεται και αυτό αρόδο ανοιχτά του λιμανιού του Ναυπλίου.

Το πλοίο, με χωρητικότητα 600 επιβάτες, είναι κατασκευής 2013 με 370 άτομα πλήρωμα και επτά καταστρώματα για τους επιβάτες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version