banner home design 800x400

Νεαρός με μαγιό Borat έκλεψε την παράσταση στην Πάτρα (Βίντεο)

Ένα αυθόρμητο μήνυμα για περισσότερη τρέλα στη ζωή από τον νεαρό που προκάλεσε γέλια και αντιδράσεις στην Πλατεία Όλγας και τη Ρήγα Φεραίου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Τις τελευταίες ώρες, το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από βίντεο και εικόνες ενός νεαρού, ο οποίος αποφάσισε να κάνει μια «ιδιαίτερη» βόλτα στο κέντρο της Πάτρας, φορώντας το διάσημο πράσινο μαγιό τύπου Borat, που έγινε γνωστό από την ομώνυμη ταινία. Η εμφάνισή του στην Πλατεία Όλγας και στη Ρήγα Φεραίου προκάλεσε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τον κοιτούν αρχικά απορημένοι, αλλά στη συνέχεια να ξεσπούν σε γέλια.

«Σε καμαρώνουν όλοι, μοντέλο είσαι!» ακούγονται οι φίλοι του νεαρού να του φωνάζουν, καθώς τον καταγράφουν σε βίντεο που σύντομα έγινε viral. Με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση, ο νεαρός πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και δίνοντας το δικό του μήνυμα.

Μιλώντας στο τοπικό ενημερωτικό site Dete.gr, ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ την απόφασή του: «Το έκανα για την πλάκα μου, για να γελάσουμε εγώ και η παρέα μου. Είναι ένα μήνυμα στον κόσμο για να βάλει λίγη τρέλα στη ζωή του. Ο κόσμος στην αρχή με κοιτούσε λίγο περίεργα, αλλά μετά γελούσε».

Η ιδιαίτερη αυτή εμφάνιση έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στα social media, με τα σχόλια να είναι ποικίλα. Άλλοι ενθαρρύνουν το αυθόρμητο χιούμορ του νεαρού, ενώ άλλοι αμφισβητούν το κατά πόσο ήταν κατάλληλο για το δημόσιο χώρο. Ωστόσο, το βίντεο κατάφερε να προκαλέσει χαμόγελα και συζητήσεις στην πόλη, προσφέροντας μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version