banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Λουτράκι: Σύλληψη μαθητή μέσα στο σχολείο

Ο ανήλικος επιτέθηκε σε συμμαθητή του την ώρα του διαλλέιμματος

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Ανήλικοι παραβάτες βία ανηλίκων

Το πρωί της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου έλαβε χώρα ένα ακόμα βίαιο επεισόδιο μεταξύ ανήλικων παιδιών. Συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο ενός σχολικού συγκροτήματος στο Λουτράκι.

Ένας ανήλικος μαθητής πλησίασε έναν συνομήλικό του την ώρα που βρίσκονταν και οι δυο στο προαύλιο του σχολείου, τον εξύβρισε, τον απείλησε και στην συνέχεια του επιτέθηκε και τον χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος κάλεσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, αλλά και τη μητέρα του που οδηγήθηκε μαζί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας του.

Ακολουθεί το αστυνομικό δελτίο:

Συνελήφθη, χθες (4.10.2024) το πρωί, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Ειδικότερα, ο ανήλικος συλληφθείς χθες (4.10.2024) το πρωί σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος στο Λουτράκι, εξύβρισε, απείλησε και επιτέθηκε σε έτερο ανήλικο.Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis