banner home design 800x400

Αργολίδα: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Πανελλαδικά ως τις 11:00 είχαν ψηφίσει 65.671 φίλοι και μέλη.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Άνοιξαν στις 7 το πρωί οι κάλπες στην Αργολίδα για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέου ηγέτη στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το βράδυ, ενώ αν καταγραφεί αυξημένη συμμετοχή, δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση από την αρμόδια επιτροπή του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ). Ως τις 11:00 είχαν ψηφίσει 65.671 φίλοι και μέλη.

Η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά σε εκλογικά κέντρα σε Ναύπλιο, Άργος, Επίδαυρο και άλλες περιοχές της Αργολίδας. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του κόμματος, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη ή φίλοι. Κάθε ψηφοφόρος καλείται να καταβάλει το ποσό των 3 ευρώ και να προσκομίσει έγγραφο ταυτοποίησης, όπως αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης.

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει τους υποψήφιους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα και Μιχάλη Κατρίνη, με τη σειρά να είναι αλφαβητική. Για την εκλογή νέου προέδρου απαιτείται πλειοψηφία 50+1 των ψήφων, ενώ αν κανείς δεν συγκεντρώσει αυτό το ποσοστό, θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Οι κάλπες έχουν στηθεί σε επιλεγμένα σημεία, όπως το Εργατικό Κέντρο Άργους, το Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, και το Γυμνάσιο Κρανιδίου. Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις 9 το βράδυ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version