banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ορεινή Αργολίδα: Βελτιώνεται ο δρόμος Γυμνό – Φαρμακάς

Η αποκατάσταση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας, ενισχύοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού τμήματος Γυμνό – Φαρμακάς

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση Βατότητας Τμήματος οδού Γυμνό – Φαρμακάς», με συνολικό προϋπολογισμό 29.760 ευρώ. Το έργο αυτό αποτελεί σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση και τη βελτίωση της ασφάλειας του ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Η αποκατάσταση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας, ενισχύοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. Παράλληλα, αναμένεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, διευκολύνοντας την πρόσβαση και την επικοινωνία με τα ορεινά χωριά του Δήμου.

Με την υπογραφή αυτής της σύμβασης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τις στοχευμένες παρεμβάσεις της για τη βελτίωση των υποδομών, δίνοντας προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis