banner home design 800x400

Καλαμάτα: 16χρονος έκλεψε ποδήλατο και ζήτησε λύτρα για να το επιστρέψει

Ο ανήλικος απαιτούσε 10 ευρώ από το χαρτζιλίκι του θύματος για να του επιστρέψει το ποδήλατο, αφού πρώτα το είχε καταστρέψει.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Σε ένα περιστατικό που προκάλεσε αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, ένας 16χρονος Έλληνας κατηγορείται ότι έκλεψε την περασμένη Τρίτη το ποδήλατο ενός άλλου ανήλικου και στη συνέχεια απαίτησε χρήματα για την επιστροφή του. Ο δράστης, αφού πρώτα προκάλεσε ζημιές στο ποδήλατο, απαίτησε από το θύμα του 10 ευρώ, ένα ποσό που θα έβγαινε από το χαρτζιλίκι του, για να επιστρέψει το κλεμμένο ποδήλατο.

Το θύμα, αντιλαμβανόμενο την άδικη απαίτηση, ενημέρωσε τον πατέρα του, ο οποίος επικοινώνησε άμεσα με τις τοπικές αρχές. Η αντίδραση της Ασφάλειας Καλαμάτας ήταν άμεση, και το απόγευμα της Τετάρτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο δράστη, μαζί με το κλεμμένο ποδήλατο. Το ποδήλατο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 16χρονος περιλαμβάνουν κλοπή τροχοφόρου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εκβίαση. Επιπλέον, η μητέρα του κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναζητείται από τις αρχές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version