banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αργολίδα: Βραβεύουν όσους διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς

Το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας τιμά μαθητές και μαθήτριες που ξεχώρισαν σε διαγωνισμούς μαθηματικών.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Μαθηματικά μουσική

Το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών του Νομού Αργολίδας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Ευκλείδης», «Θαλής» «Πυθαγόρας», «Παιχνίδι και Μαθηματικά» καθώς και στον Τοπικό διαγωνισμό «Παλαμήδης» κατά το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:00π.μ. στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος.

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Κάθε χρόνο ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαθητών και μαθητριών των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων του νομού συμμετέχουν σε όλους τους μαθηματικούς διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κερδίζοντας έτσι, και πάνω από όλα, μια σπουδαία εμπειρία.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Αργολίδας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρουν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Μαθηματικούς διαγωνισμούς και τιμούν τους / τις διακριθέντες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis