banner home design 800x400

60 κλασικά αυτοκίνητα από 20 χώρες κατακτούν την Πελοπόννησο

Η Γορτυνία στο επίκεντρο του Tour du Peloponnese – Πάνω από 1.200 χλμ. σε 8 μέρες γεμάτες αδρεναλίνη και ιστορία.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Η Γορτυνία ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν μοναδικό θίασο από 60 κλασικά αυτοκίνητα που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό Tour du Peloponnese, το οποίο θα διεξαχθεί 5-13 Οκτωβρίου. Για 11η συνεχή χρονιά, το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Τρισκέλιον διοργανώνει τον Διεθνή Αγώνα Ακριβείας Κλασικών Αυτοκινήτων (Regularity), προσφέροντας στους λάτρεις των αυτοκινήτων ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην ιστορία και την ομορφιά της Πελοποννήσου.

Με την συμμετοχή περίπου 150 οδηγών και συνοδηγών από 20 διαφορετικές χώρες, η διοργάνωση ξεκινά από την Κυλλήνη, με την πρώτη διανυκτέρευση να γίνεται στην πανέμορφη και παραδοσιακή Δημητσάνα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ειδυλλιακές διαδρομές, όπως αυτές που περνούν από το δάσος της Φολόης και τη λίμνη Λάδωνα, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.

Το Tour du Peloponnese αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές και μεγάλες διοργανώσεις του είδους του στην Ελλάδα. Σε 8 ημέρες και πάνω από 1.200 χλμ., με 20 ειδικές δοκιμασίες ακρίβειας και 120 δορυφορικές χρονομετρήσεις, τα κλασικά οχήματα θα διασχίσουν πανέμορφες τοποθεσίες, συνδυάζοντας την αδρεναλίνη με την κομψότητα και το κύρος.

Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και σε συνεργασία με διεθνείς λέσχες ιστορικών αυτοκινήτων, όπως η Scuderia Campidoglio. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ο Δήμος Γορτυνίας υποστηρίζουν το γεγονός, το οποίο προσφέρει μοναδικό θέαμα και ατμόσφαιρα σε όλους τους επισκέπτες και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Τρίτη 8 Οκτωβρίου θα βρει τα πληρώματα να συνεχίζουν το ταξίδι τους περνώντας από την Στεμνίτσα και άλλες ιστορικές περιοχές της Γορτυνίας, προσφέροντας ανεξάντλητες εικόνες και συναισθήματα.

Αν αγαπάτε τα κλασικά αυτοκίνητα, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την περιοχή και να απολαύσετε το θέαμα!

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version