banner home design 800x400

«Πράσινο φως» για επένδυση 10 εκατ. ευρώ στην Αρχαία Επίδαυρο

Από τις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Real Estate – Νέα τουριστική ανάπτυξη στην Αργολίδα από τον Αριστείδη Μπελλέ.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου έδωσε το «πράσινο φως» για την τουριστική ανάπτυξη του Αριστείδη Μπελλέ στην Αρχαία Επίδαυρο, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στον τουριστικό τομέα της περιοχής. Ο πρώην «ισχυρός άνδρας» των ιχθυοκαλλιεργειών, και ιδρυτής της εταιρείας Νηρέας, επεκτείνεται πλέον δυναμικά στον κλάδο του real estate, με μια επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Το έργο αφορά την κατασκευή πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό στο φυσικό τοπίο από την ομάδα του αρχιτεκτονικού γραφείου 314 Architecture Studio. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 25 διαμερίσματα και κατοικίες, οι οποίες είναι μοιρασμένες σε ισόγειες, διώροφες και υπόσκαφες κατασκευές. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες και πισίνες, ενώ η συνολική δυναμικότητα του συγκροτήματος ανέρχεται σε 156 κλίνες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ανάπτυξη αυτή θα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις όπως γυμναστήριο, αποθηκευτικούς χώρους, και δύο τελεφερίκ για την εύκολη εσωτερική μετακίνηση επισκεπτών και κατοίκων. Το συγκρότημα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και απέχει μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, γεγονός που το καθιστά έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς.

Από τις ιχθυοκαλλιέργειες στην αγορά ακινήτων

Ο Αριστείδης Μπελλές, έχοντας αφήσει το στίγμα του στις ιχθυοκαλλιέργειες με την ίδρυση της Νηρέας το 1988, αποφάσισε να στραφεί στο real estate μέσω της Sunnyland, εταιρείας που διευθύνει μαζί με τον γιο του Αλέξανδρο Μπελλέ. Η Sunnyland έχει ήδη καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της διάθεσης πολυτελών ακινήτων στα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει και άλλες επενδύσεις υψηλού προφίλ, όπως την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος 208 κλινών στην Αργολίδα και συγκρότημα βιλών στη Χίο.

Η δυναμική πορεία του επιχειρηματία, που έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως το εμπόριο και τις ασφαλίσεις, αποδεικνύει την ικανότητά του να καινοτομεί και να επενδύει σε νέες αγορές με όραμα και προοπτική.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version