banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ηλεία: Σοβαρά ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στις φωτιές

Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του, νοσηλεύεται πυροσβέστης-δασοκομάντο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου
pyrosvestis

Ένας πυροσβέστης – δασοκομάντο της 6ης ΕΜΟΔΕ Πάτρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κατά την κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή ανάμεσα σε Μπουμπούνα και Χάβαρι στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο πυροσβέστης, ηλικίας περίπου 35 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Συνάδελφοί του, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, με την αιμορραγία από το τραύμα να έχει σταματήσει, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Ωστόσο, το τραύμα του στο πόδι παραμένει σοβαρό και εξετάζεται η πιθανότητα χειρουργικής επέμβασης.

Η οικογένεια του πυροσβέστη, όπως και οι συνάδελφοί του από την 6η ΕΜΟΔΕ, βρίσκονται στο πλευρό του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis