banner home design 800x400

Ναύπλιο: Η Καραγιάννη απαντά στις καταγγελίες Μάκαρη και προειδοποιεί

Διακόπηκε για τέσσερις ώρες το έργο αποκομιδής στην περιοχή των παλαιών σφαγείων

Σε νέα αντιπαράθεση με τον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή», Κώστα Μάκαρη βρίσκεται η δημοτική αρχή του Ναυπλίου, με αφορμή τη διαχείριση της αποκομιδής ογκωδών αποβλήτων.

Ο κ. Μάκαρης επικεντρώθηκε στο πρόβλημα της αποκομιδής, το οποίο ο Δήμος δηλώνει πως προσπαθεί να επιλύσει παρά τη χρονική πίεση και τους περιορισμένους πόρους. Η Αντιδημάρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Κωνσταντίνα Καραγιάννη υποστηρίζει ότι η Υπηρεσία στην οποία προΐσταται έχει δράσει με διαφάνεια και οικονομική σύνεση, τονίζοντας πως κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει τις απαραίτητες απαντήσεις μέσω επίσημων διαδικασιών.

Ωστόσο, η Αντιδήμαρχος Καραγιάννη επισημαίνει πως οι ενέργειες του κ. Μάκαρη, οι οποίες κατέληξαν να διακόψουν για τέσσερις ώρες το έργο αποκομιδής στην περιοχή των παλαιών σφαγείων, αναστάτωσαν δημόσιους φορείς όπως η Αστυνομία και η Εισαγγελία.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τα πάντα από αυτόν χωρίς -κάποια στιγμή- να απαιτήσουμε να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ιδίως όταν αυτές δημιουργούν παρακώλυση δημοτικού έργου ή κίνδυνο για την υγεία των δημοτών μας», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Η δημοτική αρχή δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει τα συμφέροντα των δημοτών και να συνεχίσει τις δράσεις της με νόμιμο και διαφανή τρόπο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version