banner home design 800x400

Καλαμάτα: Παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” στο Νέο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας – Messinia Forum συστήνει στην Καλαμάτα την μικτή συμπεριληπτική ομάδα «Όνειρο είναι» και την παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, στις 19:30, στο Νέο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Καλαμάτας.

Μέρος των εσόδων της θα διατεθεί, για να καλυφθούν ανάγκες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών (Τμήμα Καλαμάτας), του ΚΔΑΠμεΑ Καλαμάτας και του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Η ομάδα “Όνειρο είναι”, είναι μια μικτή συμπεριληπτική ομάδα (συμμετέχουν καλλιτέχνες με αναπηρία). Δημιουργήθηκε το 2023 απ’ τους ηθοποιούς Αναστάση Κολοβό και Σωτήρη Ταχτσόγλου. “Ο Μικρός Πρίγκιπας” πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή και συνεργασία με την Dagipoli Dance Co του Γιώργου Χρηστάκη.

Συντελεστές:
Κείμενο: Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ
Διασκευή κειμένου – Σκηνοθεσία: Αναστάσης Κολοβός, Σωτήρης Ταχτσόγλου
Ψυχογράφημα ρόλων: Αθανασία Κούσουλα (Σύμβουλος ψυχικής υγείας)

Παίζουν: Αναστάσης Κολοβός, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Χρήστος Καρνάβας, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Γιάννης Μητάς, Μαρία-Ζωή Τερζοπούλου, Ήρα Μπράμη, Μαρία Παπαιωάννου, Ελένη Σκουρτσίδου, Gerald Stakaj.
Χορεύουν με αναπηρικό αμαξίδιο: Γιάννης Χαλδαίος, Αθανασία Κούσουλα
Μουσική-σύνθεση: Δημήτρης Ευαγγελινός
Στίχοι τραγουδιών: Μίνα Βρανοπούλου, Μελίνα Παγώνη
Σκηνικά κοστούμια: Ανθή Πετρουλάκη,
Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης
Trailer: Σπύρος Ρασιδάκης

Η παράσταση είναι προσβάσιμη στην νοηματική γλώσσα, από την Σοφία Ρομπόλη. Επίσης έχει τη δυνατότητα, να μεταφερθεί σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία, πολύ ευέλικτα με μικρό κόστος στην Αττική αλλά και στην επαρχία.
Πληροφορίες: 2721 407040, 210 7234567

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version