banner home design 800x400

Ναύπλιο: Εκδήλωση από την Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας του ΚΚΕ

«Δεν μπαίνει τιμοκατάλογος στη ζωή! ΜΕ το ΚΚΕ για αποκλειστικά δημόσια υγεία για όλους»

Η Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Δεν μπαίνει τιμοκατάλογος στη ζωή! ΜΕ το ΚΚΕ για αποκλειστικά δημόσια υγεία για όλους» την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ , μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ.

“Η υποχρηματοδότηση και η εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας, οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, η υποστελέχωση των νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, οι μεγάλες ελλείψεις σε σύγχρονο εξοπλισμό και σε υποδομές, είναι όλα αυτά τα προβλήματα που βασανίζουν το προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές, άλλο βοηθητικό επικουρικό προσωπικό, αλλά και τους ίδιους τους ασθενείς της περιοχής.

Αιτία είναι η στρατηγική της κυβέρνησης για την «υγεία» που έχει στόχο την «αποτελεσματικότερη χρηματοδότηση» με την πολιτική του κόστους – οφέλους, που σημαίνει εφαρμογή των ελάχιστων μέτρων για την Υγεία και όχι μέτρα που να αντιστοιχούν στην ουσιαστική κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι και ο λαός της Αργολίδας, να μην επιτρέψουν να γίνεται η ζωή τους θυσία στο καπιταλιστικό κέρδος. Μαζί με το ΚΚΕ να οργανώσουν την πάλη τους, για ένα σύγχρονο εξοπλισμένο, στελεχωμένο δημόσιο σύστημα υγείας, χωρίς καμία επιχειρηματική δράση, προσωπικό με μόνιμη, σταθερή δουλειά, με μισθούς με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, γιατί κριτήριο είναι η ανθρώπινη ζωή κι ανάγκες κι όχι το καπιταλιστικό κέρδος”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version