banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Καλαμάτα: Έπιασαν νεαρούς με τσιγαριλίκι κάνναβης – Έρευνα και σε οικία

Συνελήφθησαν τρία άτομα οι οποίοι εντοπίστηκαν να κατέχουν από κοινού τσιγαριλίκι κάνναβης
Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν τρία άτομα από την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 22χρονο αλλοδαπό και δύο ημεδαπούς, ηλικίας 45 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κατέχουν από κοινού τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε άμεσα από τις αρχές.

Η υπόθεση όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του 19χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον ποσότητα κάνναβης, βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Συνελήφθησαν, χθες (1.10.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 22χρονος αλλοδαπός και -2- ημεδαποί, ηλικίας 45 και 19 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν από κοινού τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 19χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis