banner home design 800x400

Εκπρόσωποι του Σ.Ε.Γ.Ε. συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καλαμάτας

Σε κλίμα συναντίληψης και συμπόρευσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου με εκπροσώπους από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Μέσα σε καλό κλίμα συναντίληψης και συμπόρευσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου με εκπροσώπους από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., ενός Φορέα με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, που  απευθύνεται σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

Η συνάντηση περιλάμβανε ενημέρωση από την πρόεδρο του Συνδέσμου Λίνα Τσαλταμπάση, για τον Σ.Ε.Γ.Ε. για τις δράσεις του και την κοινή πρωτοβουλία που υλοποιεί σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” για τη δημιουργία μιας Ενεργειακής Κοινότητας Γυναικών στην περιοχή της Μεσσηνίας, ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Κλιματικής Ουδετερότητας Βασίλης Παπαευσταθίου αναφέρθηκε σε παρόμοιες στοχεύσεις του Δήμου Καλαμάτας είτε αφορούν την επιχειρηματική ενδυνάμωση τοπικών κοινωνιών όπως είναι τα χωριά της ΟΧΕ Ταϋγέτου είτε αφορούν τους τις δεσμεύσεις και κατευθύνσεις του Δήμου για το 2030.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. είναι ένας Φορέας με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, που από το 1997 αριθμεί πάνω από 1.500 μέλη πανελλαδικώς και δημιουργήθηκε με στόχο την ενίσχυση ,την αλληλεπίδραση και την δικτύωση των γυναικών επιχειρηματιών. Μέσα από τη συμβουλευτική, την εκπαίδευση, την κατάρτιση, το mentoring και το coaching, ο Σ.Ε.Γ.Ε. στηρίζει την βιωσιμότητα της ελληνικής γυναικείας επιχείρησης, συμβάλλοντας ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version