banner home design 800x400

Ξεκινούν Μαθήματα Κρητικών Χορών στο Ναύπλιο

Ζήσε την παράδοση με την Ένωση Κρητών Αργολίδας

Η Ένωση Κρητών Αργολίδας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων παραδοσιακών Κρητικών χορών στο Ναύπλιο, προσκαλώντας όλους τους λάτρεις της κρητικής κουλτούρας να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική εμπειρία. Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 17:00, στον γνώριμο χώρο του «Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού», στην οδό Μαρτινίας 7, και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

Με τον καταξιωμένο χοροδιδάσκαλο, Χρήστο Λεβέντη, στο τιμόνι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια παράδοση της Κρήτης μέσα από το χορό και τη μουσική. Η Ένωση Κρητών Αργολίδας υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη ρυθμό, κίνηση και συναίσθημα, φέρνοντας κοντά ανθρώπους κάθε ηλικίας που αγαπούν τη λαογραφία και τον πολιτισμό της Κρήτης.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Ένωσης: «Η όμορφη χορευτική μας παρέα ξανασμίγει για να περιηγηθούμε άλλη μια χρονιά στη μουσικοχορευτική παράδοση της Κρήτης!».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του Facebook στη σελίδα Μίνωας Ένωση Κρητών Αργολίδας ή τηλεφωνικά στο 6974331420.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version