banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Παναργειακός: Οργισμένη αντίδραση για τη διαιτησία στον αγώνα με την Καλαμάτα

Η ΠΑΕ Παναργειακός καταγγέλλει “σφαγιαστικές” διαιτητικές αποφάσεις, που επηρέασαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Καλαμάτα για τη Super League 2.
Παναργειακός

Με οργισμένη ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναργειακός εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με την Καλαμάτα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο σύλλογος κατηγορεί ευθέως τον διαιτητή Μαχαίρα και τους βοηθούς του, Καλλή και Σούζα, για αποφάσεις που «διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα» εις βάρος της ομάδας.

Για ποιες φάσεις παραπονιέται ο Παναργειακός

Η ΠΑΕ Παναργειακός αναφέρει ότι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι διαιτητικές αποφάσεις προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια. Στο 8ο λεπτό, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Καλαμάτας για διεκδίκηση της μπάλας, απόφαση που ο Παναργειακός χαρακτηρίζει ως «κατηγορηματικά λάθος».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ακόμα και οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας αντέδρασαν με γέλια στην απόφαση του διαιτητή.

Αποβολή και κρίσιμα λάθη στα τελευταία λεπτά

Η κατάσταση επιδεινώθηκε στο 73ο λεπτό, όταν ο Τσιράκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η πρώτη εκ των οποίων χαρακτηρίζεται ως «ανύπαρκτη».

Με τον Παναργειακό να παίζει με 10 παίκτες, η οργή κορυφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν -σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Παναργειακού- δεν καταλογίστηκε φάουλ υπέρ του Kujanpaa, με αποτέλεσμα η Καλαμάτα να σκοράρει στις καθυστερήσεις, καθορίζοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Καμία ανοχή

Η ΠΑΕ Παναργειακός δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες παρόμοιες καταστάσεις, υπογραμμίζοντας πως ο σύλλογος δεν θα επιτρέψει σε «κανένα συμφέρον» να αμαυρώσει την ιστορία του.

Η διοίκηση της ομάδας ξεκαθαρίζει πως θα υπερασπιστεί με κάθε κόστος το κύρος και τις προσπάθειες των παικτών και προπονητών της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis