banner home design 800x400

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Ray φέρνει πολυτέλεια και καινοτομία στο Ναύπλιο

Μια νέα αίσθηση πολυτέλειας έφερε στο Ναύπλιο το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Ray, που έδεσε στο λιμάνι της πόλης τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Μια νέα αίσθηση πολυτέλειας έφερε στο Ναύπλιο το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Ray, που έδεσε στο λιμάνι της πόλης τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το νεότερο απόκτημα της Silversea Cruises, του ομίλου Royal Caribbean, το οποίο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας στους 728 επιβάτες του, με τη βοήθεια 556 μελών του πληρώματος.

Ένα έργο τέχνης της ναυπηγικής

Κατασκευασμένο το 2024 στα φημισμένα ναυπηγεία Meyer Werft του Papenburg, το Silver Ray έχει μήκος 244 μέτρα και πλάτος 29,6 μέτρα, με μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζει την κομψότητα και τη λειτουργικότητα. Λίγους μήνες μετά την παράδοσή του, το πλοίο εντυπωσιάζει με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, όπως η λειτουργία του με φυσικό αέριο, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές ρύπων. Κατά την παραμονή του στο λιμάνι, το Silver Ray μεταβαίνει σε λειτουργία με μπαταρίες, εξασφαλίζοντας ότι παραμένει emission-free, κάτι που αποτελεί σημαντική καινοτομία για τη βιομηχανία κρουαζιέρας.

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Πολυτέλεια και υψηλές παροχές

Οι επιβάτες του Silver Ray έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες και ανέσεις, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παροχές που περιλαμβάνουν πολυτελή εστιατόρια, σπα, και εκπληκτικές θέες από τα ευρύχωρα καταστρώματα του πλοίου. Η επιλογή δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας είναι ατελείωτη, καθιστώντας το Silver Ray τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία κρουαζιέρας.

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Ναύπλιο: Ένας ιδανικός προορισμός

Η επίσκεψη του Silver Ray στο Ναύπλιο ενισχύει τη θέση της πόλης ως κορυφαίου προορισμού για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. Με την πλούσια ιστορία, την εκπληκτική αρχιτεκτονική και την φυσική ομορφιά της περιοχής, το Ναύπλιο προσελκύει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες του κρουαζιερόπλοιου έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα ιστορικά μνημεία της πόλης, να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια και να απολαύσουν την τοπική γαστρονομία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version