banner home design 800x400

Super League 2: Ο Μπαράλες πλήγωσε τον Παναργειακό στο 95′

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε τους 6 βαθμούς στη Super League 2 και έμεινε μόνη πρώτη.

Δεύτερο συνεχόμενο 2-1, δεύτερο συνεχόμενο γκολ τις καθυστερήσεις για την Καλαμάτα κόντρα στον Παναργειακό που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να φύγει, έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε τους 6 βαθμούς στη Super League 2 και έμεινε μόνη πρώτη.

Το 1-0 για τη «Μαύρη Θύελλα» έκανε στο 10′ από τα 11 βήματα ο Καρμέλο Αλγκαρανάζ, για να απαντήσει άμεσα (16′) για τους φιλοξενούμενους ο Βασίλης Κωστίκας.

Ο Παναργειακός έμεινε με 10 παίκτες στο 74′, καθώς ο Αντώνης Τσιράκης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και εκεί που όλα έμοιαζαν ότι η ομάδα του Βαζάκα θα πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό, ο Μπαράλες στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1, δίνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην Καλαμάτα.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (78′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο (82′ Μπαράλες), Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος (46′ Ριένστρα), Ντιγκινί (61′ Φρίμπονγκ), Μορέιρα (61′ Παυλίδης), Μόρσεϊ, Αλγκαρανάζ

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Σάαντο (44′ Κάμκα), Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (80′ Κουγιάμπα), Τσιράκης, Πρίκας (55′ Καρέλης), Παναγιώτου, Κωστίκα (55′ Καρντόσα), Αλιατίδης, Χατζηδημητρίου (80′ Μιλτιάδης)

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version