banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ποιους είδε και με ποιους μίλησε ο Κατσαρός στην Αργολίδα

Επίσκεψη του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε Ναύπλιο, Λυγουριό και Κρανίδι
katsaros argolida episkepseis (3)

Την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας επισκέφθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου Δρ. Δημήτρης Κατσαρός.

Πρώτος σταθμός ήταν το Ναύπλιο, όπου είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο και συζήτησαν θέματα της Μητρόπολης που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαρός μετέβη στο Λυγουριό και το Κρανίδι, όπου είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Επιδαύρου, Αναστάσιο Χρόνη και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Ιωάννη Γεωργόπουλο, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού με το κράτος.

katsaros argolida episkepseis (1)

Στις συσκέψεις που ακολούθησαν αναλύθηκαν θέματα λειτουργίας των Δήμων, καθώς και ζητήματα που έχουν σχέση με τον σχεδιασμό έργων και δράσεων στον τομέα του αειφόρου τουρισμού.

katsaros argolida episkepseis (2)

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των Δήμων με τις υπηρεσίες της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. και τονίστηκε η ανάγκη για συνεχή διάλογο και επικοινωνία, με στόχο την ομαλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis