banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ναύπλιο: Εντατικές έρευνες για τον Ευγένιο – Τι ζητούν οι συγγενείς

ΕΜΑΚ και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ερευνούν με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, drones και πεζοπόρο τμήμα για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου με σοβαρά προβλήματα όρασης.
Εξαφάνιση ηλικιωμένου στο Ναύπλιο

Η αγωνία κορυφώνεται στην Άρια Ναυπλίου για τον 90χρονο Ευγένιο, ο οποίος εξαφανίστηκε από το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν πλέον η ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο έφτασαν στο Ναύπλιο το πρωί της Κυριακής και πραγματοποιούν έρευνες σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και άλλες πιθανές τοποθεσίες όπου μπορεί να βρήκε καταφύγιο ο Ευγένιος.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας επιχειρεί με 11μελές πεζοπόρο τμήμα, drones και σκύλο έρευνας, προσπαθώντας να εντοπίσει τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος παραμένει άφαντος από χθες.

Εκδόθηκε Siver Alert

Από τη “Γραμμή Ζωής” ενεργοποιήθηκε “Silver Alert” το οποίο αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι, υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου.

Ο YAUHENI YAKAULEU (ΕΥΓΕΝΥΙ ΙΑΚΩΒΛΕΒ) 91 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Άρια, Ναυπλίου, το πρωί της 27/09/24.

Έχει γκρίζα πυκνά μαλλιά, γκρίζο μουστάκι και μούσι, γαλανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ κοντομάνικη μπλούζα η οποία έχει στάμπα με χάρτη, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Στο λαιμό του έχει κρεμασμένο το κινητό του τηλέφωνο.

Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 28/09/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

silver alert eksafanisi ilikiomenou

Η προτροπή των συγγενών

Οι οικείοι του Ευγένιου απευθύνουν έκκληση σε όποιον τον έχει δει να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία ή την πυροσβεστική.

Σε νέα ανακοίνωση, αναφέρουν ότι ο Ευγένιος πιθανόν να είναι χωρίς τις αισθήσεις του και ζητούν από τους κατοίκους να ελέγξουν προσεκτικά τους χώρους τους, όπως βεράντες, υπόγεια, γκαράζ, αυλές, ημιτελή κτίσματα και εγκαταλελειμμένα οικόπεδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούνται οι πολίτες να ειδοποιήσουν την αστυνομία στο 100 ή να καλέσουν στα τηλέφωνα +306980072724 και 6975602408.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis