banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Κεφαλάρι Άργους: Έπεσε σε κανάλι του Αναβάλου και βρήκε τραγικό θάνατο

Επιχείρηση της πυροσβεστικής για 57χρονο άνδρα από το Άργος που βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής
Ανάβαλος κανάλι αναβάλου

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στο Κεφαλάρι Άργους, όταν ένας 57χρονος κάτοικος Άργους, έχασε τη ζωή του. Ο άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του κοντά σε αρδευτικό κανάλι του Αναβάλου, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα ανέβηκε στο κράσπεδο και στη συνέχεια έπεσε στο κανάλι, όπου αναποδογύρισε και καλύφθηκε από το νερό. Ο οδηγός δεν επέστρεψε σπίτι του και οι οικείοι του άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το πρωί της Δευτέρας, άτομα που συμμετείχαν στην αναζήτηση εντόπισαν το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο μέσα στο κανάλι. Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, και τέσσερις πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος έχει ξεκινήσει έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την απώλεια του 57χρονου, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστεί πλήρως τι οδήγησε στο τραγικό αυτό περιστατικό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis