banner home design 800x400

Αναπτυξιακή Πάρνωνα: Σύντομα οι προσκλήσεις για το Leader 2023-2027

Νέες προοπτικές για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα στην Ανατολική Πελοπόννησο

Σε σώμα συγκροτήθηκε η Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος Leader 2023-2027 της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε ΟΤΑ, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για την τοπική ανάπτυξη στην Πελοπόννησο. 

Η Επιτροπή Διαχείρισης, το όργανο λήψης αποφάσεων για τη διαχείριση και εφαρμογή των τοπικών προγραμμάτων, πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση, όπου συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις, ενώ υπήρξαν αμοιβαίες δεσμεύσεις για την προώθηση των προγραμμάτων.

Νέα ηγεσία και στόχοι

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο Σπύρος Φλώρος από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης, με αντιπρόεδρο τον Κώστα Μαυρομιχάλη και γραμματέα τον Γιάννη Λιβανό. 

Η νέα ηγεσία δεσμεύτηκε να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση των πρώτων προσκλήσεων για το Leader, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αιτήσεις και φακέλους για έγκριση χρηματοδότησης.

Στόχος η ενίσχυση του Πρωτογενούς Τομέα

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνας, μέσω του προγράμματος Leader, στοχεύει στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, προσφέροντας νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης και ανάπτυξης για τους τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες.

Με την υποστήριξη της Επιτροπής Διαχείρισης, το πρόγραμμα αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version