banner home design 800x400

Ναύπλιο: Παραδοσιακοί χοροί, ξιφασκία και fitness challenge στον «Ταξιάρχη»

Ξεκινούν τα μαθήματα στη Στέγη Αθλητισμού & Πολιτισμού «Ο Ταξιάρχης» από 1η Οκτωβρίου.

Η Στέγη Αθλητισμού & Πολιτισμού «Ο Ταξιάρχης» ανακοινώνει με χαρά την έναρξη των μαθημάτων της για τη νέα σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.

Με στόχο την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας, η Στέγη προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν άσκηση, ελληνικό παραδοσιακό χορό, ξιφασκία και fitness challenge.

Ευεργετική επίδραση της άσκησης

Η άσκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική υγεία. Στη Στέγη “Ο Ταξιάρχης”, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργική αυτονομία και την ποιότητα ζωής των μεγαλύτερων ατόμων, ενώ παράλληλα ενθαρρύνεται η ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης όλων των ηλικιών.

Ανακάλυψε νέες δεξιότητες

Οι νέοι έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες και να διευρύνουν τις ικανότητές τους μέσα από το Ολυμπιακό άθλημα της ξιφασκίας και το fitness challenge.

Η διαφύλαξη της παράδοσης και του πολιτισμού είναι επίσης κεντρικός στόχος, με την εκμάθηση του ελληνικού παραδοσιακού χορού να προσφέρει πνευματική καλλιέργεια, ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση.

Τμήματα για όλες τις ηλικίες

Η Στέγη προσφέρει τμήματα για όλες τις ηλικίες, από προσχολική ηλικία έως και μεσηλίκων. Ειδικά προγράμματα περιλαμβάνουν:

  • Υγεία & Ευεξία 60+
  • Focus 30 – Ανακάλυψε τα όριά σου!
  • Ξιφασκία
  • Fitness Challenge
  • Ελληνικός Παραδοσιακός Χορός
  • Προσωπικά μαθήματα

Εγγραφές και πληροφορίες

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 8:30 πμ έως τις 11:00 πμ, 12:30 μμ έως τις 13:30 μμ και από τις 4:00 μμ έως τις 7:00 μμ (εκτός 26/9 και 27/9).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 697.42.50.233 και 2752027031 ή να επισκεφθείτε τη Στέγη μας στην οδό Προφήτη Ηλία 6, περιοχή Νέο Βυζάντιο, Ναύπλιο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version