banner home design 800x400

Ισόπαλος ο Πανναυπλιακός στη Μύκονο

Ο Πανναυπλιακός απέσπασε ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 στην αναμέτρηση με την ΑΕ Μυκόνου, συνεχίζοντας αήττητος στη Γ’ Εθνική

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ισόπαλος ο Πανναυπλιακός στη Μύκονο

Με έναν πολύτιμο βαθμό αναχώρησε από τη Μύκονο ο Πανναυπλιακός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ΑΕ Μυκόνου για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Ναυπλίου έδειξε πάθος και μαχητικότητα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με δέκα παίκτες για σχεδόν μισή ώρα, μετά την αποβολή του Μαρίνη στο 66′.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους φιλοξενούμενους στο 14′. Έπειτα από συρτή σέντρα του Τσόπελιτς από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της ΑΕ Μυκόνου και κατέληξε στα δίχτυα του Χανιωτάκη, δίνοντας προβάδισμα στον Πανναυπλιακό.

Η ανατροπή στα δεδομένα ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Μαρίνης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 66′. Σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις ένα λεπτό αργότερα, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕ Μυκόνου σε ανατροπή του Γερογιάννη μέσα στην περιοχή. Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο τερματοφύλακας Παναγάκος απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το προβάδισμα για τον Πανναυπλιακό.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, και τελικά στο 85′ ο Ράγιας κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ, χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

Παρά την ισοφάριση, ο Πανναυπλιακός επιστρέφει στο Ναύπλιο με 4 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές, έχοντας επιδείξει αξιοσημείωτη αγωνιστική σταθερότητα και δύναμη. Η αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική παραμένει ισχυρή, με την επόμενη πρόκληση να βρίσκεται προ των πυλών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Χανιωτάκης, Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Μουλάς, Σπυρόπουλος (53′ λ.τ Ράγια), Βόλκος, Μουρίκι (60′ Πάγια), Τουργαΐδης (46′ Γάσπαρης), Κουϊμέλης (46′ Τράκας), Σαπανίδης, Γερογιάννης.

Παναυπλιακός Ηρακλής (Λαουδάκης): Μάνος (46′ Παναγάκος), Πούλος, Μαυρόπουλος, Μούγιος (46′ Καμπεράι), Λιακόπουλος, Μαρίνης, Τότσκα (46′ Τράγκιτς), Γκρίτσαλης (46′ Ζήση), Τσόπελιτς (63′ Μπάτσι), Πέλμπα, Σινάνι.

Δείτε το ματς:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version