banner home design 800x400

Επιτυχία για τον 7ο Δρόμο Κάστρου Άργους – Από την Αρχαία Δειράδα στη Λάρισα

Ο αγώνας ξεκίνησε από τον Προφήτη Ηλία στο Άργος, περιλάμβανε ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 7ο Δρόμο Κάστρου Άργους, με την επωνυμία «Από τον οικισμό της αρχαίας Δειράδας στη Λάρισα».

Η αθλητική δρομική δραστηριότητα, μήκους 10,5 χιλιομέτρων, είχε ως στόχο την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής και τη σύνδεση δύο ιστορικών αρχαιολογικών χώρων: την Αρχαία Δειράδα και την «Λάρισα», το Κάστρο του Άργους.

Ο αγώνας ξεκίνησε από τον Προφήτη Ηλία στο Άργος, περιλάμβανε ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία.

Η διοργάνωση αυτή δεν είχε μόνο αθλητικό χαρακτήρα, αλλά και πολιτιστικό, καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και την αξία του μαζικού αθλητισμού και της άθλησης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version