banner home design 800x400

Αρκαδία: Νέα διοίκηση στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας

Με απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας με απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, συγκροτήθηκε νέα διοίκηση. Η απόφαση έχει ήδη δημοσιευτεί και στο ΦΕΚ.

Τα μέλη του πενταμελούς Εφορευτικού Συμβουλίου, τριετούς θητείας είναι:

  • Γόντικα Αθηνά του Αποστόλου, φιλόλογος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γόντικα Ιωάννη του Γεωργίου, ελεύθερο επαγγελματία.
  • Σταυροπούλου Θεοδώρα του Γεωργίου, εκπαιδευτικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Γιαβή Ρεβέκα του Σταύρου, πολιτικό μηχανικό.
  • Παπαλάμπρου Μαρία του Ιωάννη, Γενική Γραμματέας του Δήμου Γορτυνίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Παπαλάμπρου Κωνσταντίνα του Αποστόλου, ελεύθερη επαγγελματία.
  • Αναγνωστοπούλου Ευαγγελία του Λεωνίδα, ελεύθερη επαγγελματίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αναγνωστοπούλου Ηλιάνα του Αντωνίου, ιδιωτική υπάλληλο.
  • Δημάκο Σταύρο του Κωνσταντίνου, Δημοτικός Σύμβουλος- Αντιδήμαρχος του Δήμου Γορτυνίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κουρεμένο Θεόδωρο του Παναγιώτη, Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βυτίνας.
  • Ως Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου, ορίστηκε προσωρινά, από τον αρμόδιο Υπουργό, η Γόντικα Αθηνά του Αποστόλου και ως Αντιπρόεδρος,  η Σταυροπούλου Θεοδώρα του Γεωργίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version