banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Βανδαλίζουν τα ποδήλατα του δήμου Ναυπλιέων

“Άχρηστα” ποδήλατα που προσβάλλουν την εικόνα της πόλης του Ναυπλίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Βανδαλίζουν τα ποδήλατα του δήμου Ναυπλιέων
podilata dimou nafplieon vandalismoi

Το σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων του Δήμου Ναυπλιέων, ένα άλλοτε σύγχρονο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων δεν λειτουργεί πλέον.

Τα ποδήλατα αυτά πρόκειται να αντικατασταθούν με ηλεκτρικά και ήδη έχουν τοποθετηθεί οι βάσεις για να φιλοξενήσουν τα νέα.

Παραμένουν όμως, έξω απο το Δημαρχείο Ναυπλίου και δέχονται τους βανδαλισμούς επιτηδείων. Στην φωτογραφία φαίνεται να λείπουν οι σέλες σε τρία απο τα τέσσερα ποδήλατα και τα λάστιχα είναι σκασμένα. Μιλάμε λοιπόν για “άχρηστα” ποδήλατα που προσβάλουν την εικόνα της πόλης του Ναυπλίου και πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν.

Τα συγκεκριμένα ποδήλατα βρίσκονται πάνω στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Πλατεία Δημαρχείου) και είναι τα πρώτα ποδήλατα που αντικρίζει ένας τουρίστας που θα επισκεφτεί το Ναύπλιο.

Η εταιρία που έχει αναλάβει τα ποδήλατα αυτά, αν τα αντικαταστήσει, τότε να αναλάβει να τα απομακρύνει ο Δήμος.

Το ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει ένα θαυμάσιο εναλλακτικό μέσο μετακίνησης, γιατί σου επιτρέπει να κινηθείς με άνεση και οικονομία στον προρισμό σου. Με την χρήση του βελτιώνεις την υγεία σου και συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος από ρύπους και θόρυβο και είναι κρίμα να παραμένουν εκεί και να καταστρέφονται καθημερινά από επιτήδειους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis