banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Τρεις τραυματίες από μετωπική σύγκρουση στο δρόμο Ναυπλίου – Επιδαύρου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή των Πυργιωτίκων. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των τραυματιών.
Αυτοκίνητο τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 π.μ., στο δρόμο Ναυπλίου – Επιδαύρου, κοντά στην περιοχή των Πυργιωτίκων. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών ατόμων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου έφτασε άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος, όπου οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους τραυματίες από τα συντρίμμια των οχημάτων. Ταυτόχρονα, δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο για άμεση ιατρική φροντίδα. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ παραμένει υπό εξέταση από τους γιατρούς.

Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, με την Τροχαία Ναυπλίου να έχει αναλάβει την υπόθεση. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς προκλήθηκε η σύγκρουση, ωστόσο η κίνηση στην περιοχή έχει αποκατασταθεί μετά την ολοκλήρωση των πρώτων ενεργειών διάσωσης.

Οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο Ναυπλίου – Επιδαύρου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνο λόγω των συχνών τροχαίων ατυχημάτων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis