banner home design 800x400

Το «Weekend in Tweed» επιστρέφει στις Σπέτσες τέλος Οκτωβρίου

Οι λάτρεις των vintage ποδηλάτων καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον χρόνο

Το “Poseidonion Grand Hotel” ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το “Weekend in Tweed”, από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα την 10η επέτειο αυτού του θεσμού. Οι λάτρεις των vintage ποδηλάτων καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον χρόνο, γεμάτο ρετρό διάθεση και κοσμοπολίτικη αύρα στο μαγευτικό νησί των Σπετσών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη ποδηλατάδα μέσα από μερικά από τα τοπία του νησιού, συμμετέχοντας παράλληλα σε πικνίκ στη φύση και σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού. Η γιορτή αυτή θα συνοδευτεί από πάρτι με την υπογραφή του “Poseidonion Grand Hotel”.

Οι δραστηριότητες του “Weekend in Tweed” περιλαμβάνουν επίσης διαγωνισμούς και βραβεύσεις για τις πιο κομψές και καλαίσθητες εμφανίσεις, καθώς και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωσή του, το “Weekend in Tweed” έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα πολιτιστικά δρώμενα των Σπετσών, συνδυάζοντας την αγάπη για τα ποδήλατα με την εξερεύνηση του νησιού και την απόλαυση εξαιρετικών γεύσεων.

Το φετινό “Weekend in Tweed” διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου, φέρνοντας κοντά ανθρώπους με κοινό πάθος για τους δίτροχους θησαυρούς. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιστορίες τους, δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση κοινότητας και συντροφικότητας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version