banner home design 800x400

Συνελήφθη ο Παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που πήρε το μωρό του και έφυγε

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς.

Συνελήφθη την Παρασκευή, σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που πήρε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Πληροφορίες θέλουν και τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού να έχει συλληφθεί.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους γονείς από το να πάρουν το παιδί τους και να φύγουν..

Πριν από δύο μέρες, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε υποστηρίζει ότι νόμιμα έδρασε για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Όπως είχε πει δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να απαγορεύει όσα έκανε.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version