banner home design 800x400

Θερμή υποδοχή του Σταύρου Σμυρλή στο Ναύπλιο μετά από 57 χλμ κολύμβησης

Στην 4η μέρα της κολυμβητικής του προσπάθειας, ο Σταύρος Σμυρλής διένυσε 14 χλμ με συνολικό χρόνο 7:54:09, φτάνοντας συνολικά τα 57 χλμ!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 2024, το εξαιρετικό εγχείρημα του αθλητή Σταύρου Σμυρλή, ο οποίος έφτασε στο λιμάνι του Ναυπλίου μετά από πολλά χιλιόμετρα συνεχούς κολύμβησης. Στην 4η μέρα της κολυμβητικής του προσπάθειας, ο Σταύρος Σμυρλής διένυσε 14 χλμ με συνολικό χρόνο 7:54:09, φτάνοντας συνολικά τα 57 χλμ!

Η προσπάθειά του, με την δράση «Κολυμπώντας και ΕΛΠί-ΖωΝΤΑΣ», συνδύασε την αθλητική πρόκληση με την κοινωνική προσφορά, υποστηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Ο Σμυρλής ξεκίνησε το φιλόδοξο εγχείρημά του στις 23 Σεπτεμβρίου από το Λεωνίδιο Αρκαδίας και κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών διέσχισε τη θάλασσα περνώντας από παραθαλάσσιες τοποθεσίες όπως το Κιβέρι, το Ξηροπήγαδο, το Άστρος, ο Τυρός και οι Μύλοι. Παρά την περιπέτεια που αντιμετώπισε την προηγούμενη ημέρα, όταν βγήκε εκτός πορείας, ο αθλητής κατάφερε να επανέλθει, συνεχίζοντας με αποφασιστικότητα τον δρόμο προς τον τελικό προορισμό.

Υποδοχή στο λιμάνι Ναυπλίου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός υποδέχτηκε τον Σταύρο Σμυρλή στο λιμάνι του Ναυπλίου και εξήρε την σπουδαία αυτή προσπάθεια, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «…σε ευχαριστούμε για την Ελπίδα και την αισιοδοξία που μας μεταγγίζεις, την Αλληλεγγύη που μας θύμισες ότι οφείλουμε να υιοθετήσουμε ως πρακτική για να βγούμε από τα σύγχρονα αδιέξοδα, όλοι μαζί, ως νικητές».

Η σημερινή άφιξη του Σμυρλή στο Ναύπλιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή του εγχειρήματος, με θερμή υποδοχή από κατοίκους, υποστηρικτές και εκπροσώπους του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», επιβραβεύοντας την αφοσίωσή του στον σκοπό αυτό.

Αυτό το εγχείρημα αναδεικνύει τον αθλητισμό ως μέσο ενίσχυσης κοινωνικών δράσεων και αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και προσφοράς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version